Elmar Langner

Elmar Langner ka lindur dhe është rritur në qytetin e ndarë të Görlitz/Zgorzelec. Ai ka studiuar dhe jetuar në Berinin Lindor deri në rënjen e Murit, edhe më tutje jeton në Berlinin e ribashkuar. Emar është një Ndërmjetësues Integrues dhe Menaxher i Programit për Bosnjë dhe Hercegovinë me organizatën CSSP Qendra e Berlinit për Ndërmjetësim Integrues, dhe ishte përgjegjës për Projektet e CSSP-së në Kosovë. Para se ti bashkohej ekipit të CSSP-së, ai ka punuar në Shërbimin për Paqe Civile koordinator nacional në Mianmar, si i vetë-punësuar trajner sistematik, ndërmjetësues dhe konsulent për start-up, si dhe Kryesues i një Organizate kulturore Gjermane.

Organiser
Gjermani
Berlin
Mostar Mediation Conference 2020, Balkan Mediation Panels 2021 - Divided Communities